Portal de Formació

 

La muntanya és el nostre camp d’acció. Per això l’hem de conèixer bé i tenir els conceptes clars per poder reaccionar de manera correcta davant de qualsevol entrebanc que trobem.

 

Des de l’AE Talaia us oferim una oferta formativa perquè pugueu adquirir els coneixements necessaris per sortir a la muntanya amb seguretat i per saber afrontar qualsevol imprevist que pugui sorgir.

 

Fer nusos, encordar-nos, primers auxilis, un pas d’escalada, el gel, una ferrada, orientació, sortida en equip, esquí, espeleologia, barrancs, tot això forma part d’aquesta formació contínua que us oferim al llarg de tot l’any.

Oferta actual de cursos

No s'ha trobat cap esdeveniment.

Tipus de formació

 

L’oferta global que us oferim, prové de formacions complementàries:

 

  • Formació d’esportistes: cursos organitzats per l’AE Talaia o per altres entitats de la III Vegueria amb el suport de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) i la Federació Catalana d’Espeleologia (FCE), cursos de promoció, jornades tècniques, monogràfics…
  • Formació federativa: cursos de monitors-iniciadors i instructors-voluntaris de la FEEC i l’ECAM, reciclatges d’instructors i tècnics, etc.
  • Altres cursos, jornades i tallers organitzades per l’AE Talaia (primers auxilis, orientació, ornitologia, botànica, fotografia, etc.).

 

Els socis de l’AE Talaia tindran descomptes en tots els cursos organitzats per l’entitat.

 

Sol·liciteu la informació que us calgui a formacio@aetalaia.cat