Qui som?

L’Agrupació Excursionista Talaia és una entitat esportiva i cultural que té l’objectiu de promoure totes aquelles activitats relacionades amb la pràctica de l’excursionisme en totes les seves modalitats.

 

L’excursionisme és una activitat amb molts aspectes, des de la part més esportiva i tècnica com l’escalada, l’espeleologia, l’alpinisme etc. on es requereix una preparació i aprenentatge previ, amb unes determinades condicions físiques, passant per l’esquí i les marxes fins arribar al senderisme i les caminades on l’únic que cal són ganes de caminar i compartir amb els companys les sensacions de sentir-se en plena natura.

 

En les nostres activitats no oblidem mai que som també una entitat cultural i que el coneixement del territori en tots els seus aspectes, geogràfics, històrics, paisatgístics, botànics etc. forma part de les nostres excursions.

 

També tenim especial cura en els aspectes medi ambientals, tant pel que fa a les nostres activitats davant del medi natural on es desenvolupen com pel que fa a la lluita en front de les agressions de tota mena a que el nostre territori i el nostre planeta es veu sotmès.