Famílies – Jornada d’escalada a la Facu (Garraf) – 10/05/2014

39a sortida del Grup de Muntanya en Família. Hem tornat a la Facu, a Canyelles, per escalar per les seves parets calcàries, talment com vam fer el maig del 2012, amb l’ajuda inestimable dels nostres amics del GEAM (Grup d’Escalada i Alta Muntanya). El Roger, el Nacho i l’Àlvar ens han equipat 3 vies simultànies on hem pogut anar escalant per torns. Comptant-los a ells tres, hem estat 38 participants, d’entre els quals, 21 menors.

Hem quedat al pàrquing del Mc Donald’s de Vilanova a 2/4 de 10 i, després d’alguna marrada imprevista, hem fet cap al peu de la Facu, on ja ens esperaven els nostres monitors. El camí -després sender i tartera- ens ha dut a peu de paret. Un cop equipades les vies, els nostres joves escaladors ja no han parat d’enfilar-se. Durant tres llargues hores han estat el Roger, el Nacho i l’Àlvar assegurant la canalla, canviant arnesos, posant cascos, mentre, des de baix, les màquines fotogràfiques no paraven de capturar imatges.

Cap a les 2 del migdia hem desequipat les vies i hem tornat als cotxes, contents d’haver passat un matí d’escalada a la Facu.

Cliqueu aquest enllaç per veure’n fotografies.