Famílies – Guarniment carnavalesc del carrer Comerç – 17/02/2017

Divendres 17 de febrer al vespre ens hem trobat mares i pares del Grup de Muntanya en Família per penjar els guarniments de Carnaval que van elaborar els nens i nenes del GMeF el divendres passat 10 de febrer en el Taller de guarniments de Carnaval que vam organitzar al segon pis del nostre local social.

Mentre algunes mares i pares preparaven els antifaços gegantins i feien caramels amb garrafes d’aigua embolicdes amb plàstics verds i vermells, la resta ha anat a buscar la bastida amb rodes que ens deixa la Federació d’Associacions pel Carnaval (FAC) per poder arribar a l’alçada necessària. L’andròmina fa un soroll espantós quan circula pel carrer. Ha calgut anar-la a buscar en un pati situat a uns 300 metres i l’hem feta arribar com hem pogut fins al carrer del Comerç, on calia penjar els guarniments.

Enfilats a la bastida i des dels balcons, hem anat penjant els cordills que havien de sostenir els antifaços, i tot seguit els grans antifaços, que hem subjectat amb brides de plàstic al llarg de cada cordill. A la part de muntanya, hi hem penjat els dos antifaços amb llacets vermells i verds i cercles del color invers. A la part de mar, l’antifaç amb les carasses pintades en el primer taller de guarniments i la gran carassa acompanyada dels grans caramels verds i vermells encarada cap a la plaça de les Cols i el carrer dels Caputxins.

Ha quedat molt bé. El nostre tram de carrer feia molt de goig. Llàstima que uns brètols hagin arrencat gairebé tot el primer antifaç (el de llacets vermells), les restes del qual hem deixat durant tot el Carnaval com a mostra del que no hauria de ser.

Gràcies a tots els participants!

Podeu veure’n algunes fotografies clicant aquest enllaç.