Famílies – Les Deus Aventura (Alt Penedès) – 30/06/2019

96a sortida del Grup de Muntanya en Família, el diumenge 30 de juny de 2019, en un indret que ja vàrem visitar el 27 d’abril de 2014: Les Deus Aventura, un parc d’aventura situat a la riera de Mediona, on les fonts de les Deus vessen l’aigua a la riera de Mediona i hi fan un petit estany. Hem estat 33 excursionistes (dels quals 14 menors).

Quan hem arribat, ens hem instal·lat en unes taules del bar de les Deus i hem esmorzat còmodament asseguts, mentre alguns dels nostres nens i nenes jugaven amb un futbolí de tota la vida.

Quan han començat a arribar els monitors, ens hem desplaçat fins a la caseta on tenen el material i ens hem començat a equipar amb els arnesos, els cascos i les politges. Tot seguit, ens hem repartit en grups i cada monitor ens ha fet un brífing, que és com una explicació per a ‘novatos’ de com utilitzar el material.

Els més petits s’han quedat al circuit Petit Aventurer i altres al Sensacions, amb ponts de mico i una gran estructura amb xarxes, petites tirolines i molts racons per fer equilibris. El gruix dels participants ens hem desplaçat fins a l’inici del circuit Pèlag del Fregaire per seguir les explicacions del jove monitor i fer algunes pràctiques abans de llançar-nos a les llargues tirolines i passos de grimpada d’aquest circuit tan distret que va travessant la llera de la riera de Mediona durant una bona estona. Hem hagut de superar molts ponts de mico, ponts d’indiana,ponts de xarxa,ponts de troncs i un bon nombre de tirolines, sempre seguint el cable que ens ha anat guiant pel circuit, i sense oblidar-nos d’anar canviant els dos mosquetons subjectats al nostre arnés per dues bagues, mirar de posar bé les politges als cables de les tirolines i no mirar gaire avall per no marejar-se… Al final, però, ha estat molt divertit!

Un cop acabats aquests circuits, ens hem entaforat pels túnels inacabables del circuit Degotalls, i després, el més atrevits -que al final han resultat ser molts- s’han tirat pel Jumping, un salt que es feia des d’una plataforma al buit, lligats amb una corda i anant a parar sobre un petit estany, on els rebia un altre monitor perquè no anessin a parar dins de l’aigua.

Després de totes aquestes emocions, ens hem instal·lat a les taules de pícnic on hem pogut recuperar les forces fent un bon dinar molt animat. Després dels cafès al bar de les Deus, ens hem acomiadat d’aquest racó penedesenc tan particular, amb els músculs de tot el cos una mica adolorits, però amb molta satisfacció.

Aquí podeu veure’n l’ÀLBUM FOTOGRÀFIC.

Aquí podeu consultar el DOSSIER DE L’ACTIVITAT.