Secció d’Esquí

La Secció d’Esquí prepara un calendari de sortides d’esquí de muntanya al llarg de la temporada. Aquest calendari està pensat per fer una sortida al mes, i que el conjunt de totes funcioni com una mena de curs progressiu.

 

En algunes de les sortides també aprofitarem per fer practiques específiques: recerca amb ARVA.

 

Com sabeu, fer un calendari d’esquí de muntanya a vista, és força difícil, perquè cal veure a darrera hora com està la neu i la previsió meteorològica. Per tant, és fàcil que hi hagi canvis a darrera hora.

 

Per cada una de les sortides es penjarà un full a l’entitat, és important que us hi apunteu per poder preparar la logística, també podeu fer-ho per correu electrònic a: esqui@aetalaia.cat

 

Finalment, animar a tothom a participar, els que teniu més nivell i els que no, així, entre tots, aprendrem coses, i de mica en mica anirem consolidant la Secció.

Calendari d’activitats

No s'ha trobat cap esdeveniment.

Informacions

Material de la Secció d'Esquí

La Secció d’Esquí de l’Agrupació Excursionista Talaia disposa del següent material:

  Esquís de muntanya + pells + ganivetes

  Esquís alpins

  Botes d’esquí alpí

  Bastons

  Equips de seguretat per la neu: arva, pala i sonda

El préstec de material i altres serveis d’aquesta dependència són exclusius per als socis de l’Agrupació Excursionista Talaia. Per gaudir de les seves prestacions, és obligatori presentar el carnet – rebut vigent.

 

La recollida o entrega del material es fa únicament els dijous, de 21 a 22h al local de l’A.E.Talaia. El material l’entregarà i recollirà exclusivament el responsable d’aquest, designat per la Secció. No es pot tornar el material deixant-lo a secretaria. Si necessiteu contactar amb nosaltres, ho podeu fer també enviant un correu a esqui@aetalaia.cat

Tracks GPS

Enllaços d'interès Secció d'Esquí

Fotos