Divendres Culturals – Audiovisual ‘Amb les botes ben cordades… Camins, colls, cims i carenes’ – 06/10/2017

El divendres 6 d’octubre, a 2/4 de 9 del vespre, a la sala d’actes del local social, hem fet la projecció de l’audiovisual AMB LES BOTES BEN CORDADES… CAMINS, COLLS, CIMS I CARENES, un recull de les activitats organitzades durant el curs 2016/2017 pel nostre GMeF.

La sala d’actes era plena de gom a gom per veure les imatges dels nostres nens i nenes, nois i noies, i dels pares i mares i altres familiars, fent muntanya, des de la primera activitat del curs esmentat, començant amb el camí dels Empedrats i la pujada fins al refugi Sant Jordi, que vam fer a primers d’octubre de 2016, i continuant per l’excursió de finals d’octubre per la vall de Ridolaina, a la Cerdanya, amb diverses excursions i una activitat espeleològica a la Fou de Bor; la sortida del novembre, de Gavà al castell d’Eramprunyà; el taller i la posterior pujada del pessebre al Montgròs, al desembre; l’escapada al Senyoriu de Selma, al febrer; les activitats de neu a Sant Joan de l’Erm, al març; la curiosa excursió al congost del Mu, el mes de maig; la travessia pels Rasos de Peguera, a primers de juliol, o la IV Acampada d’estiu, aquest cop a la Vallferrera, al Pallars Sobirà, a primers del mes d’agost.

Ha estat un curs molt productiu i ple d’excursions i activitats per a tots els gustos. Un acte organitzat pel Grup de Muntanya en Família amb el suport de la Secció de Cultura, dins el cicle “Divendres Culturals”. Moltes gràcies a tothom per fer-ho possible!