Famílies – Acampada d’estiu al Càmping Senterada (Vall Fosca, Pallars Jussà) – 7-10/08/2022

123a sortida del Grup de Muntanya en Família. Acampada d’estiu del 7 al 10 d’agost a Senterada, l’entrada de la vall Fosca. Aquest cop hem estat 10 famílies, amb un total de 27 excursionistes, 12 dels quals eren menors.

Diumenge 7 d’agost

Cada família ha anat arribant tranquil·lament per instal·lar-se, plantar la tenda o acomodar-se al bungalou i familiaritzar-se amb el càmping.

Dilluns 8 d’agost

Hem sortit del càmping per anar fins a l’estany de Montcortès. El trajecte, tot i la pujada, és molt agradable perquè transcorre entre rouredes i l’ombra ens ha acompanyat la major part del camí. Un cop a dalt, hem pogut veure l’estany i dinar conjuntament. Per l’amenaça de pluja, hem començat a baixar força d’hora, però tranquil·lament hem arribat de nou al càmping sense mullar-nos.

Dimarts 9 d’agost

Hem marxat del càmping per pujar fins als poblets de Burguet i Cérvoles, nuclis encimbellats que ens han ofert unes bones vistes de la vall Fosca. Al vespre, hem fet el sopar comunitari on hem compartit una bona estona de conversa i anècdotes explicades. En acabat, la canalla més gran ha muntat un joc de nit que ha fet gaudir les més petites del grup. Han convertit l’estona en una vetllada rodona i completa per a petits i grans.

Dimecres 10 d’agost

Hem donat per acabada l’acampada d’estiu de la Talaia d’enguany i les famílies hem anat desmuntant les tendes per tornar, però unes quantes han allargat l’estada per poder gaudir uns quants dies més de les bones temperatures i de les possibilitats que ofereix la zona.

Aquí podeu veure’n l’ÀLBUM FOTOGRÀFIC.