Famílies – Activitats de neu a valls d’Ax (Arieja) – 11 a 13/02/2022

118a sortida del Grup de Muntanya en Família, de cap de setmana a la neu, per fer activitats d’esquí de fons i raquetes de neu. Hem anat a Valls d’Ax – Plateau de Beille, a l’Arieja (França), de l’11 al 13 de febrer de 2022, i hem estat allotjats al Complex des Oustalous, a les Cabannes. Hem estat 36 excursionistes, dels quals 17 menors.

L’arribada fins a l’allotjament s’ha fet llarga, per la distància i per les caravanes de vehicles que hi havia abans del túnel del Cadí. Així, divendres 11 hem arribat pràcticament per sopar i dormir.

El dissabte 12 hem fet diferents activitats. Alguns de nosaltres hem fet esquí de fons, altres raquetes i altres esquí alpí a l’estació d’Ax. Algunes famílies han aprofitat la tarda per visitar els banys termals, i la resta hem tingut la tarda lliure.

El diumenge 13 hem fet una excursió a peu, des d’Ax les Thermes fins a Orgeix, anada i tornada. A Orgeix hem fet un dinar de pícnic en una zona habilitada i quan hem tornat a Ax, ja ens hem acomiadat i cada família ha fet el viatge de retorn pel seu compte.

El temps ens ha acompanyat. Ha fet dies assolellats i sense vent. I, a més, hem trobat prou neu per poder gaudir de les diferents activitats.

Aquí podeu veure’n l’ÀLBUM FOTOGRÀFIC.