Famílies – Les Agulles de Montserrat, el Bruc (Anoia) – 21/11/2021

115a sortida del Grup de Muntanya en Família. El dia 21 de novembre ens vàrem reunir 11 famílies del Grup de Muntanya en Família per tal de realitzar la volta a les agulles de Montserrat, des del pàrquing de Can Maçana al Bruc (Anoia).

En total vàrem participar de l’activitat un grup de 30 excursionistes, va ser un dia assolellat i sense vent, no era un dia càlid, la temperatura era baixa, però pròpia de l’època.

La ruta que vàrem seguir surt de Can Maçana per un camí que discorre sense cap mena de dificultat, fins que s’arriba al pas de la Portella, on s’ha de fer un petit tram de grimpada fàcil. D’allà ens vam dirigir al refugi Vicenç Barbé, gaudint en tot moment de magnífiques vistes de Montserrat, amb escaladors obrint vies, i molts grups d’excursionistes.

Després d’una paradeta d’uns 15 minuts, per tal de recuperar forces, vam continuar la ruta cap al pas del Príncep, la font de l’Esllavissada, la font de Port i el coll de Porc. Arribats a aquest punt, vam començar una baixada fins al GR 172, que ens va permetre gaudir de magnífiques vistes del Bages, per tot seguit enfilar cap a la Roca Foradada. Pujada tècnica que vam fer amb precaució i tenint cura de la mainada, per tal de poder gaudir de les magnífiques vistes que ens oferí la Foradada.

Després de la foto de rigor i un petit mos, vam continuar cap al pàrquing on vam fer un pícnic tots plegats, per a recuperar forces i reprendre el viatge de tornada cap a Vilanova amb els cotxes particulars.

Aquí podeu veure’n l’ÀLBUM FOTOGRÀFIC.