Famílies – Matinal d’escalada al rocòdrom del MAE – 10/11/2012

23a activitat del Grup de Muntanya en Família. Matinal d’escalada al rocòdrom del MAE (Mur Artificial d’Escalada), gestionat pel GEAM de la Talaia, el dissabte 10 de novembre de 2012. La previsió meteorològica ens ha fet canviar els plans inicials, que preveien anar a escalar a la Facu, com al mes de maig passat, i ens hem decidit per fer-ho en el mur d’escalada que hi ha al pavelló de les Casernes. Els companys del GEAM han preparat una matinal, de 10 a 1, perquè poguéssim enfilar-nos per les preses del rocòdrom.

Hem estat 38 excursionistes escaladors que ens hi hem atrevit. No tots hi hem pujat, és clar. Ho han fet els més agosarats, però tothom, qui més qui menys, ha tastat els plafons de búlder, amb preses a poca distància del terra, que en qualsevol cas estava protegit per uns gruixuts matalassos a prova de caigudes.

El nivell dels nostres fills i filles escaladors ha estat insuperable. Les dues vies que s’han instal·lat, de més de 10 metres d’alçària, han estat repetides sense cap pausa durant les tres hores que ha durat l’activitat. Fins i tot alguns pares i mares s’hi han atrevit.

Podem dir que ha estat una activitat molt fructífera, a prop de casa i còmoda per a tothom, que ens ha deixat els músculs de braços i cames ben tonificats i preparats per a futures sortides a la muntanya.

Vegeu-ne algunes fotografies clicant aquest enllaç.