Famílies – Activitats de neu a Guils-Fontanera (Cerdanya)- 23/02/2014

36a excursió del Grup de Muntanya en Família, aquest cop per anar a practicar esquí de fons i raquetes de neu a l’estació de Guils-Fontanera, a la Cerdanya.

Una petita delegació de 16 excursionistes (8 menors) ens hem desplaçat fins a la Cerdanya, després que aquesta sortida s’hagués de suspendre diumenge passat, 16 de febrer, a causa del mal temps. Finalment, però, l’hem poguda tirar endavant i el temps ha estat molt estable, amb un cel blau i un sol radiant.

Hem parat a esmorzar a l’Àrea del Túnel del Cadí i hem continuat fins a Guils-Fontanera. Alguns hem fet un curs d’una hora amb un monitor d’esquí de fons i després hem esquiat per les pistes Mirador, Bosc, Fontanera, Guilla, Feixa, Rigat, Pleta… Uns altres han estat esquiant tota l’estona perquè ja en sabien força. Un altre grup ha anat a fer raquetes pel bosc de Fontanera fins al refugi de les Cases. I uns altres ho han anat compaginant tot plegat fent baixades amb trineus.

En acabat hem dinat i hem fet un cafetó per aguantar amb condicions la cua de vehicles que hem trobat des del túnel del Cadí fins ben bé Guardiola de Berguedà.

Cliqueu aquest enllaç per veure’n algunes fotografies.

Aquí podeu consultar el DOSSIER DE L’ACTIVITAT.