Famílies – Grup de Joves – Ruta amb BTT (Garraf) – 06/04/2014

4a excursió adreçada al Grup de Joves del GMeF. Diumenge 6 d’abril hi havia prevista la sortida “combinada BTT – Puig de l’Àliga”, però finalment hem decidit realitzar només la primera part, ja que la majoria dels participants només disposava d’un parell d’hores. Així doncs, hem acordat deixar l’opció de la combinada per a una altra ocasió.

Hi hem participat tres famílies del GMeF. Hem sortit amb les bicicletes des de l’aparcament de l’hospital de Sant Antoni i hem estat fent un recorregut primaveral pels voltants de Vilanova i Sant Pere de Ribes en direcció a la masia Cabanyes per després seguir el camí GR fins gairebé a la Torre del Veguer. Des d’aquí, hem anat recorrent diferents camins (alguns d’amples, alguns d’estrets, uns de sorrencs i altres de més pedregosos). Hem passat pel costat de diferents indrets coneguts i reconeguts (masia de Santa Magdalena, Solers, mas Martí, mas del Montgròs, hem travessat el bosc de la Serra i el Clos de la Plana fins a tornar cap a Vilanova per la zona dels polígons). Hem anat seguint diferents senders i fins i tot hem fet una parada per reprendre forces amb un bon esmorzar.

Finalment, hem passat per casualitat vora el centre d’skate de Vilanova i allí hem fet més d’una giragonsa amb les bicicletes i també corrent amunt i avall per la “piscina d’skate”. Ha estat un final de sortida divertit. Això sí! hem quedat amb els pantalons ben bruts!

En resum: molt bones sensacions de tots els participants, cap caiguda ni cap avaria a les bicicletes, molt bon ambient i unes ganes enormes de repetir l’experiència i d’engrescar més famílies a participar-hi en una altra ocasió!

Podeu veure’n algunes fotos si cliqueu aquest enllaç.

Aquí podeu consultar el DOSSIER DE L’ACTIVITAT.