Famílies – Taller de guarniments de Carnaval – 30/01/2015

Divendres 30 de gener al vespre hem fet un taller de guarniments de Carnaval, que d’aquí una setmana penjarem al tram del carrer del Comerç on hi ha la seu de la Talaia. Des de les 7 del vespre, una bona colla de famílies s’han instal·lat al segon pis de l’entitat per posar-se a treballar.

D’una banda, uns quants han anat confeccionant serrells de plàstic amb unes bosses verdes i vermelles que anaven tallant amb tisores i ajuntant al llarg d’un cordill. Els altres s’han instal·lat al llarg de diverses taules de treball i han anat pintant les carasses que us vam enviar, que són uns dibuixos elaborats per l’enyorat Pitu Blanes que il·lustraven el programa de Carnaval de l’any 1990, i que reprodueixen unes glans (emblema de la Talaia) amb rostre de dona i d’home i amb antifaç carnavalesc. Una d’aquestes carasses, de mida extragran, ha acabat molt acolorida i folrada de plàstic adhesiu. La resta de carasses, de mida DIN A4, també s’han anat plastificant a mesura que s’anaven pintant. Molts pares i mares també s’han volgut posar a pintar carasses, cosa que els ha traslladat a la infantesa i els ha fet passar una molt bona estona (i relaxada).

El resultat del taller: molts metres de serrells confeccionats, 40 carasses de DIN A4 i la carassa extragran acabada. El resultat de veritat, però, es veurà la setmana que ve, divendres 6 de febrer, quan puguem penjar tot aquest material al carrer.

Ara sí que comença el Carnaval. Visca el Carnaval de Vilanova i la Geltrú!

Aquí podeu veure fotografies del taller i també de com han quedat els guarniments al carrer del Comerç.