Joves – Ruta amb BTT i iOrienteering (Garraf) – 16/12/2018

12a sortida del Grup de Joves sortint de Vilanova i arribant a casa per dinar: una ruta amb BTT pels termes de Vilanova, Ribes i Sitges amb un circuit iOrienteering a peu pels boscos dels Colls.

Hem estat 5 Joves (el Jan Cabutí, el Guiu-Arnau Estéllez, l’Anton Guasch, el Pau Minguet i el Pau Ortin) i 3 monitors (el Xavier Ventosa i el Toni Muela, en la ruta amb BTT, i el Joan Raventós, en la preparació del circuit d’orientació a peu).

Hem sortit de Vilanova per la ronda Ibèrica i pel camí dels Escalons, que passa per sota la C-31 i més amunt travessa l’antiga carretera de les Planes, a l’indret de la Bassa de Creixell (restaurant La Figuera). Després hem continuat per una zona urbanitzada i abans de travessar la C-32 hem travessat prop de Mas Tapet fins al torrent de la Pastera i el camí Ral, que ens ha dut fins a la masia Cabanyes i més enllà hem travessat la C-15 per sota i hem recorregut tota la plana de Solers.

Per diverses masies de Ribes, hem arribat a Sota-ribes, on hem enfilat la riera de Ribes que no hem deixat gairebé fins a Miralpeix, per entrar a la zona dels Colls, on hem parat a fer un circuit d’orientació pel voltant del fondo de Mas Pasqualí que consistia a capturar codis QR amb el mòbil.

En acabat, hem continuat pel camí ciclable dels Colls i hem entrat a Vilanova pel carrer de Sant Cristòfol. La ruta finalitzava al peu del monument a Francesc Macià que hi ha al capdavall de la rambla de la Pau.

Podeu veure’n algunes fotografies si cliqueu aquest enllaç.